Blog, Strana 4

Cvrčok z pohľadu biológa

Cvrček domáci (Acheta domesticus) tvorí čeľaď crčkovití (Gryllidae) v rámci podradu kobylky (Ensifer...

Často kladené otázky k jedlému hmyzu

Je konzumácia jedlého hmyzu bezpečná? Konzumácia hmyzu je bezpečná pre všetkých, ktorí nie sú alerg...

Krátká historie konzumácie hmyzu

Krátka história konzumácie hmyzu Konzumácia hmyzu nie je iba módnym výstrelkom dnešnej doby, ale je...

Chrúst - Taká neobyčajná cháska

Chrústy tvoria podčeľaď (Melolonthinae) v čeľadi vrubounovitých (Scarabaeidae). Ide o početnú skupin...

Cvrččou múkou (tak trochu) na záchranu sveta

Hrozby o neudržateľnosti potravinárskeho priemyslu sa na nás valia zo všetkých strán. "Obmedzte konz...

Hmyz novým zdrojom proteinu

Či už beháte alebo chodíte do posilňovne, čím viac zvyšujete svoju fyzickú kondíciu, vaše telo vyžad...

20 dôvodov prečo jesť cvrčky

Do roku 2030 budú všetci jesť cvrčky.  Ale prečo cvrčky …?   # 1 CHUTIA DOBRE Cvrččie ...

Pojedanie hmyzu – alternatíva tradičného konzumu mäsa

Jedlý hmyz sa pomaly, ale isto dostáva do zákutí západnej Európy. Výrobky z hmyzu nájdete napríklad ...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz