Blog

Prečo jesť cvrčky?

Cvrčky - malí hrdinovia našej stravy Máte radi dobrodružstvo? Ste dobrodružný gurmán, ktorý nevyhľ...

Farmy s jedlým hmyzom

Jedlý hmyz sa stáva čoraz obľúbenejšou alternatívou ku konvenčným zdrojom bielkovín, ako sú mäso ale...

Červy sú plné parazitov, roztočov a prenášajú choroby!

Jedlý hmyz sa stáva čoraz obľúbenejším zdrojom bielkovín a mnohí ľudia sa rozhodli zaradiť ho do svo...

Červy sú nechutné, plné toxínov, živia sa zdochlinami!

...Nebojte sa, nie je to pravda a v tomto článku sa zameriame na vyvrátenie niektorých najčastejších...

Jedlý hmyz je nebezpečný alergén!

Jedlý hmyz je celosvetovo čoraz obľúbenejším zdrojom potravy. Hoci sa mnohí ľudia obávajú konzumácie...

Ziskovosť a budúcnosť trhu s jedlým hmyzom

Milióny ľudí na celom svete považujú jedlý hmyz za základný zdroj potravy. Hmyz má vysoký obsah biel...

Prvý hmyzí burger na trhu

Spoločnosť Grig uvádza na trh prvý hmyzí burger Poznáte to - poriadne šťavnatý hamburger s chrumkav...

Ako sa vyrába sušený hmyz

Dnes sa pozrieme na zaujímavý svet sušeného hmyzu a spôsob jeho výroby. Sušený hmyz sa v posledných ...

Zmrzlina s príchuťou cvrčka je k dispozícii od nemeckého výrobcu. Dokonca ju zdobia posýpkou s hmyzom.

Sortiment nemeckého výrobcu zmrzliny Thomasa Micolina z Rottenburgu am Neckar pri Stuttgarte sa rozš...

Hmyz - nový zdroj proteínov pre horolezcov

V posledných rokoch rastie záujem o používanie hmyzích bielkovín ako zdroja výživy pre športovcov vr...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz