Blog, Strana 2

Ziskovosť a budúcnosť trhu s jedlým hmyzom

Milióny ľudí na celom svete považujú jedlý hmyz za základný zdroj potravy. Hmyz má vysoký obsah biel...

Prvý hmyzí burger na trhu

Spoločnosť Grig uvádza na trh prvý hmyzí burger Poznáte to - poriadne šťavnatý hamburger s chrumkav...

Ako sa vyrába sušený hmyz

Dnes sa pozrieme na zaujímavý svet sušeného hmyzu a spôsob jeho výroby. Sušený hmyz sa v posledných ...

Zmrzlina s príchuťou cvrčka je k dispozícii od nemeckého výrobcu. Dokonca ju zdobia posýpkou s hmyzom.

Sortiment nemeckého výrobcu zmrzliny Thomasa Micolina z Rottenburgu am Neckar pri Stuttgarte sa rozš...

Hmyz - nový zdroj proteínov pre horolezcov

V posledných rokoch rastie záujem o používanie hmyzích bielkovín ako zdroja výživy pre športovcov vr...

Slávne osobnosti, ktoré veria v hmyz

Jedlý hmyz je v posledných rokoch čoraz populárnejší, pretože ľudia sa čoraz viac zaujímajú o udržat...

Iron Man dôveruje hmyzu!

Investícia Roberta Downeyho Jr. do francúzskej spoločnosti Ynsect, ktorá vyrába proteíny z hmyzu, je...

Adam Ondra verí v hmyz

Adam Ondra, jeden z najúspešnejších svetových horolezcov, spolupracuje so spoločnosťou Sens, ktorá s...

Propolis: čo je to a prečo by rozhodne nemal chýbať v každej domácnosti

Možno ste už o propolise počuli, ale nikdy ste sa nedozvedeli, na čo je vlastne dobrý a ako môže pom...

Vedecký pohľad na jedlý hmyz

FAO (Organizácia Spojených národov pre výživu a poľnohospodárstvo) odporúča zvýšiť spotrebu jedlého ...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz