Adam Ondra verí v hmyz

Adam Ondra, jeden z najúspešnejších svetových horolezcov, spolupracuje so spoločnosťou Sens, ktorá sa špecializuje na produkciu potravín z hmyzu. Sens je česká spoločnosť, ktorá verí v potenciál hmyzích potravín, ktoré pomáhajú riešiť problémy spojené s výživou rastúcej svetovej populácie a zároveň znižujú vplyv výroby týchto produktov na životné prostredie.
Ako profesionálny horolezec si Ondra veľmi dobre uvedomuje, aký vplyv môže mať zmena klímy a zhoršovanie životného prostredia na outdoorové aktivity. Už dlho je hlasným zástancom udržateľných postupov v lezení a v každodennom živote. Ondra dúfa, že vďaka spolupráci so spoločnosťou Sens si viac ľudí uvedomí výhody potravín z hmyzu a vyskúša ich.
Hmyz je vysoko udržateľným zdrojom bielkovín a ďalších živín, ktorých produkcia si vyžaduje oveľa menej vody, pôdy a ďalších zdrojov ako tradičné hospodárske zvieratá. Okrem toho je mnoho druhov hmyzu bohatých na základné živiny, ako sú vitamíny, minerály a zdravé tuky.

 

Adam Ondra Grig-min 

Spoločnosť Sens vyrába celý rad hmyzích potravín vrátane proteínových tyčiniek, energetických guličiek a snackov. Ich výrobky sú nielen udržateľné, ale aj chutné a praktické, takže sú skvelou voľbou pre ľudí s náročným životným štýlom, ktorí sa chcú stravovať zdravo bez toho, aby sa vzdali chuti.
Spoločnosť Sens dúfa, že spoluprácou s Adamom Ondrom sa jej podarí osloviť širšie publikum a informovať ľudí o výhodách potravín na báze hmyzu. Ondrova vášeň pre udržateľnosť a jeho celosvetová popularita ako horolezca z neho robia ideálneho partnera pre spoločnosť Sens a jeho podpora ich výrobkov určite pomôže zvýšiť povedomie o výhodách potravín na báze hmyzu.

 

sens-cvrcci-protein-jako-budoucnost-stravovani-min

 

Na záver možno povedať, že partnerstvo medzi Adamom Ondrom a spoločnosťou Sens je skvelým príkladom toho, ako môžu športovci a spoločnosti spolupracovať na propagácii udržateľnosti a podpore zdravých a ekologických postupov. Spojením Ondrovej vášne pre lezenie a odborných znalostí spoločnosti Sens v oblasti výroby udržateľných potravín z hmyzu vzniká silné partnerstvo, ktoré má potenciál pozitívne ovplyvniť planétu a ľudí, ktorí ju obývajú.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz