Z farmy Tecmafood do Brna: Príbeh našich chutných sušených červov

Blog příspěvek - Hlavní obrázek (15)

 

Vstúpte do sveta udržateľných a zdravých pochúťok! Naše sušené červy sú nielen chutné, ale aj plné bielkovín a ďalších mikroživín. Prečítajte si viac o ceste našich jedinečných červov z farmy Tecmafood v Portugalsku na váš stôl.

 

Farma Tecmafood v Portugalsku

Farma Tecmafood je popredným výrobcom múčnych červov, ktoré sú ideálnou alternatívou tradičných potravín. Táto farma sa zameriava na udržateľnosť a využíva pokročilé technológie na chov a spracovanie. Červy sa chovajú s dôrazom na ekológiu a efektívnosť. Farma minimalizuje ekologický vplyv a zároveň zabezpečuje vysokú kvalitu a výživovú hodnotu svojich produktov. Vypestované múčne červy sú tak bohaté na bielkoviny, zdravé tuky a mikroživiny. Ich produkcia je šetrná k životnému prostrediu, spotrebuje menej vody, krmiva a pôdy a produkuje menej emisií CO2.

 

Doprava do Brna

Červy sa starostlivo balia a prepravujú z Portugalska do Brna v optimálnych podmienkach, aby sa zabezpečila ich čerstvosť a kvalita. Tento proces je kľúčový pre zachovanie vysokých štandardov našich výrobkov.

 

Blog příspěvek - Hlavní obrázek (14)-min

 

Výroba v Brne

Kroky výroby:

  1. Mrazenie: hneď po príchode sa červy zmrazia, aby sa zachovala ich čerstvosť a kvalita.
  2. Varenie: Nasleduje varenie, aby sa zabezpečila ich bezpečnosť a pripravenosť na ďalšie spracovanie.
  3. Sušenie: Po uvarení sa červy sušia, čím sa zachovajú všetky ich výnimočné výživové hodnoty.
  4. Ochutenie: Sušené červy sa ochucujú našimi špeciálnymi zmesami korenia, ktoré im dodávajú neodolateľnú chuť.
  5. Balenie: Nakoniec sú starostlivo zabalené, aby sa k vám dostali v perfektnom stave.

 

Prečo si naše sušené červy zamilujete?

Výživové výhody: Naše múčne červy sú skvelým zdrojom bielkovín a zdravých tukov, vďaka čomu sú ideálnou voľbou pre zdravý životný štýl.

Prínos pre životné prostredie: Chov červov je výrazne šetrnejší k životnému prostrediu. Vyžaduje si menej vody, krmiva a pôdy, pričom produkuje menej CO2.

 

Ako si najlepšie vychutnať naše červy?

Naše sušené červy môžete jesť samostatne ako zdravú desiatu alebo ich pridať do obľúbených jedál, čím im dodáte vyššiu výživovú hodnotu. Sú skvelé na šaláty, do jogurtu alebo ako chrumkavý posyp na vaše obľúbené jedlá.

 

Vyskúšajte ešte dnes!

Pridajte sa k rastúcej komunite milovníkov zdravých a udržateľných potravín. Objednajte si naše sušené červy priamo z nášho e-shopu a objavte novú dimenziu chuti a zdravia!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz