Blog, Strana 2

Prvý hmyzí burger na trhu

Spoločnosť Grig uvádza na trh prvý hmyzí burger Poznáte to - poriadne šťavnatý hamburger s chrumkav...

Ako sa vyrába sušený hmyz

Dnes sa pozrieme na zaujímavý svet sušeného hmyzu a spôsob jeho výroby. Sušený hmyz sa v posledných ...

Zmrzlina s príchuťou cvrčka je k dispozícii od nemeckého výrobcu. Dokonca ju zdobia posýpkou s hmyzom.

Sortiment nemeckého výrobcu zmrzliny Thomasa Micolina z Rottenburgu am Neckar pri Stuttgarte sa rozš...

Hmyz - nový zdroj proteínov pre horolezcov

V posledných rokoch rastie záujem o používanie hmyzích bielkovín ako zdroja výživy pre športovcov vr...

Slávne osobnosti, ktoré veria v hmyz

Jedlý hmyz je v posledných rokoch čoraz populárnejší, pretože ľudia sa čoraz viac zaujímajú o udržat...

Iron Man dôveruje hmyzu!

Investícia Roberta Downeyho Jr. do francúzskej spoločnosti Ynsect, ktorá vyrába proteíny z hmyzu, je...

Adam Ondra verí v hmyz

Adam Ondra, jeden z najúspešnejších svetových horolezcov, spolupracuje so spoločnosťou Sens, ktorá s...

Propolis: čo je to a prečo by rozhodne nemal chýbať v každej domácnosti

Možno ste už o propolise počuli, ale nikdy ste sa nedozvedeli, na čo je vlastne dobrý a ako môže pom...

Vedecký pohľad na jedlý hmyz

FAO (Organizácia Spojených národov pre výživu a poľnohospodárstvo) odporúča zvýšiť spotrebu jedlého ...

Zdravotné výhody jedlého hmyzu

Ponuka jedlého hmyzu v posledných rokoch prudko vzrástla. V e-shopoch, na webových stránkach a sociá...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz