Blog, Strana 4

HMYZ - POTRAVA BUDÚCNOSTI?

Jedlo budúcnosti? Hovorí sa, že hmyz je potravou budúcnosti. Že za niekoľko desiatok rokov sa bude ...

Sušené maso x cvrččí protein

Sušené mäso x cvrččí proteín Sušenie mäsa bolo dôležitou a prelomovou zmenou v našej histórii. Išlo...

ZAUJÍMAVOSTI Z HMYZIEHO KRÁĽOVSTVA

Termity a klimatizácia Termity, známi tiež ako všekazi, sú hmyzom rozšíreným v tropických a subtrop...

Cvrčok z pohľadu biológa

Cvrček domáci (Acheta domesticus) tvorí čeľaď crčkovití (Gryllidae) v rámci podradu kobylky (Ensifer...

Často kladené otázky k jedlému hmyzu

Je konzumácia jedlého hmyzu bezpečná? Konzumácia hmyzu je bezpečná pre všetkých, ktorí nie sú alerg...

Krátká historie konzumácie hmyzu

Krátka história konzumácie hmyzu Konzumácia hmyzu nie je iba módnym výstrelkom dnešnej doby, ale je...

Chrúst - Taká neobyčajná cháska

Chrústy tvoria podčeľaď (Melolonthinae) v čeľadi vrubounovitých (Scarabaeidae). Ide o početnú skupin...

Cvrččou múkou (tak trochu) na záchranu sveta

Hrozby o neudržateľnosti potravinárskeho priemyslu sa na nás valia zo všetkých strán. "Obmedzte konz...

Hmyz novým zdrojom proteinu

Či už beháte alebo chodíte do posilňovne, čím viac zvyšujete svoju fyzickú kondíciu, vaše telo vyžad...

20 dôvodov prečo jesť cvrčky

Do roku 2030 budú všetci jesť cvrčky.  Ale prečo cvrčky …?   # 1 CHUTIA DOBRE Cvrččie ...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz