Kniha Hmyz na tanieri - Marie Borkovcová
Kód: 29727
Ekologicky nenáročný chov

Nálož bielkovín

Obrovské množstvo živín a minerálnych látok

Udržateľný zdroj výživy
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Vitajte vo svete, kde entomofágie je veda, umenie aj zábava!
Pojem entomofágie sa od prelomu storočia rozšíril do povedomia mnohých ľudí, záujem o recepty a konzumáciu hmyzu neustále rastie a prianie potenciálnych konzumentov hmyzu vyústilo do spísania kuchárky Hmyz na tanieri. Nájdete v nej odpovede na otázky, prečo jeme hmyz, trochu teórie o tom, ako pracuje ľudské telo, rozprávanie o hmyze, prevedieme vás cestou okolo sveta a dozviete sa tiež, ako hmyz pripravovať na varenie.
Celý autorský kolektív praje pekné čítanie a dobrú chuť!
Dodatočné parametre
Kategória: | Varenie a pečenie |
---|---|
Autor: | Marie Borkovcová, Martina Bednářová, Vladimír Fišer, Petr Ocknecht, Milan Václavík & David Švejnoha |
Jazyk vydánia: | Čeština |
Počet stran: | 163 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár